Nieuws & Blog

Bent u bij de tijd?

13 June 2013

Sprakeloos introduceert een nieuwe dienst voor ondernemers: de Nieuws Manager. Met ingang van deze maand komt Sprakeloos naar u toe en schrijft het laatste nieuws voor, van en over uw bedrijf. Uw klanten zijn op de hoogte van het actuele nieuws en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Als ondernemer bent u druk en maakt u vaak geen tijd voor zaken, die buiten uw vakgebied liggen. U weet dat u een website moet bijhouden, de (lokale) media moet opzoeken en uw doelgroep op de hoogte moet houden. Maar door de waan van alledag liggen uw prioriteiten ergens anders. Daarom komt Sprakeloos met de Nieuws Manager.

Inventarisatie

Sprakeloos komt ieder kwartaal naar u toe. Samen kijken we naar het nieuws, dat u graag wilt delen. Een mooie opdracht, een referentie van een tevreden klant, een nieuw product, een actie, exclusieve informatie of een evenement. Vervolgens kijken we hoe we het nieuws gaan verpakken: bijvoorbeeld in een advertorial, persbericht, artikel, blog of in een nieuwsbrief. Het enige wat u moet doen, is Sprakeloos vertellen wat er leeft binnen uw bedrijf.

Actueel

Vier keer per jaar schrijft Sprakeloos nieuwsitems over u, uw bedrijf of uw product. Voor een vast bedrag per jaar, bent u ervan verzekerd dat u uw bedrijf onder de aandacht brengt bij uw (potentiële) klanten. Zo houdt u contact met uw doelgroep en zorgt u ervoor dat de informatie op uw website actueel is. Wilt u meer weten over dit abonnement of een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact op via info@tekstbureau-sprakeloos.nl.

Sprakeloos: bureau voor tekst

De drijvende kracht en het gezicht achter Sprakeloos: bureau voor tekst is Susan Penninkhof. Ondertussen heeft Sprakeloos een verscheidenheid aan teksten mogen schrijven voor ondernemers uit uiteenlopende branches. Sprakeloos schrijft heldere en pakkende webteksten, die de lezer overhalen om in actie te komen. Daarnaast kunt u bij Sprakeloos terecht voor o.a. brochureteksten, persberichten, artikelen en folderteksten. Wilt u ook graag een goede indruk maken met uw teksten of wilt u meer informatie kijk dan op: www.tekstbureau-sprakeloos.nl.