Nieuws & Blog

Eigenlijk zou je iets actiever moeten schrijven!

02 October 2017

De eerste keer dat iemand dat tegen je zei zag je jezelf al op een hometrainer achter de computer zitten! “Zitten is het nieuwe roken” is niet voor niets een heel actuele oneliner.


Nominatie Zakenvrouw Stedendriehoek 2017

13 February 2017

Ik ben genomineerd voor Zakenvrouw Stedendriehoek 2017 in de categorie Creative brain.

Alle stemmen zijn natuurlijk welkom!

Welk probleem los jij op?

10 February 2014
Wat is wijsheid? Wat doe je zelf en wat besteed je uit aan een expert? Het blijft een dilemma, omdat je met veel factoren rekening moet houden. Lees verder en laat je inspireren!

Wat mag je verwachten?

03 December 2013
Hoe zit dat eigenlijk met verwachtingen? Wanneer zijn je verwachtingen realistisch en wanneer te hoog gespannen. Tijdens een netwerkbijeenkomst kwam ik erachter, dat mijn verwachtingen al een paar keer achter elkaar, te hoog gespannen waren. Maar waar ligt dat nou aan? Aan mij? Aan het beeld dat vooraf geschetst wordt?

Bent u bij de tijd?

13 June 2013

Sprakeloos introduceert een nieuwe dienst voor ondernemers: de Nieuws Manager. Met ingang van deze maand komt Sprakeloos naar u toe en schrijft het laatste nieuws voor, van en over uw bedrijf. Uw klanten zijn op de hoogte van het actuele nieuws en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Ik schrijf zelf de teksten voor mijn website!

17 April 2013

Je hoort het vaker. “Nee, ik heb geen tekstschrijver nodig voor mijn nieuwe website. Ik doe het zelf.” Stel je bent een goede tekstschrijver. Natuurlijk doe je het dan zelf. Maar wat kunnen de gevolgen zijn van jouw huisvlijt als je geen webredacteur bent?

Elevator pitch

15 January 2013
Als ondernemer krijg je er een keer mee te maken: de elevator pitch. Ben je er nog niet mee in aanraking gekomen? Een elevator pitch is een introductie van jezelf en je bedrijf, verteld binnen 1 minuut.

Hoe profileer je jezelf?

10 October 2012

Omdat deze vraag mij bezig houdt, besloot ik een discussie te starten binnen twee groepen op LinkedIn. Binnen de groep Communicatie Online werd deze discussie meteen opgepakt. Hoe kan het ook anders!